SEARCH

Jeg reiser med et brannslukkingsapparat

Jeg reiser med et brannslukkingsapparat

//annonse

Det har blitt veldig mye reising på meg i de siste årene og jeg føler jeg begynner å bli mer og mer spesialisert i pakkingen, samtidig som angstnivået før avgang stiger parallellt med alderen. Hvorfor reisesjuka har blitt verre med alderen, aner jeg ikke, men i dagene før blir jeg redd for å ikke rekke flyet, for å ta feil av avgangen, for at det ikke er nok beinplass, for at passet har gått ut på dato, for at det er visum i landet jeg skal til, for at jeg skal bli stoppet i tollen og nektet adgang til landet, for at bagasjen ikke kommer frem, for å ikke ha med nok klær til alle formål og alle andre eventuelle formål som ikke er planlagt enda, for at jeg ikke skal få nok og bra mat til selve reisen, for at jeg skal glemme badebuksa selv om vi skal til en by, for at det ikke er musikktilkoblingsmuligheter på hotellet slik at jeg må huske den bærbare høytaleren, for at det skal bli overvekt fordi jeg har en ekstra høytaler i kofferten, for at jeg skal mangle tilbehør til antrekkene, for  å glemme tannkremen og ikke minst for å glemme tannbørsten, i og med at jeg pusser tennene som det siste jeg gjør før jeg forlater leiligheten min. Det er sikkert mange andre ting som også går gjennom hodet på denne vandrende ilandsproblematøren, men hvorfor oppsøke problemer…;)

 

Alle disse relativt unødvendige problemstillingene mulittasker jeg faktisk ganske enkelt fordi jeg har fått svart belte i pakking etter nå snart 15 år som stylist. Jeg vant med å være klar for ALLE eventualiteter – så reiseutstyret mitt er som et gedigent brannslukkingsapparat. Men det er også det lekreste brannslukkingsapparatet du kan tenke deg (om du ikke er på nivå med Kim Kardashian…jeg er jo “bare” en “enkel” homo fra bygda jeg…) Yeah right?!

Jeg er også en av dem som liker at ting er ordentlig når jeg reiser og jeg er også en av dem som liker å kle meg opp til flyturen. For meg er det nemlig litt stas å reise og i mitt barnslige hode liker jeg å gjøre turen litt mer spesiell med alle mulige (pene) småting som gjør livet enklere, og som gjør turen til en enda mer behageligere reise. På mine siste reiser, har jeg teamet opp med Philips Sonicare Black DiamondClean (det høres pent ut, ikke sant?!). Det er en lekker sort (finnes i andre farger) tannbørste i sort reiseetui med USB lading, og den er midt i blinken for meg personlig, ettersom jeg elsker mørk luksus. Noen vil kanskje bli forvirret av at det ikke er et rundt børstehode, slik vi har blitt opplært til er veldig bra, men det er en grunn til at den ble “Best i test” på tek.no.

 

Du skal gjennom meg få et kjempetilbud på denne litt lengre ned på siden, men jeg må bare snakke denne tannbørsten litt opp først:

Philips Sonicare sin soniske teknologi presser vann og tannkrem inn mellom tennene og under tannkjøttkanten, noe som skånsomt og effektivt rengjør hele munnen og ikke bare tannflatene. DiamondClean kombinerer patentert sonisk teknologi med diamantformede børstestrå, noe som effektivt polerer bort flekker på tennene. Kliniske tester viser synlig hvitere tenner allerede etter en ukes bruk.

• Fjern opptil ti ganger så mye plakk med AdaptiveClean

• Få et hvitere smil på én uke med DiamondClean-børstehodet

• Gjør tannkjøttet sunnere på bare to uker

• Velg mellom fem modi, inkludert Deep Clean og Sensitive

• USB-ladende reiseetui og ladeglass

• Timere oppmuntrer til grundig pussing på to minutter

 

 

Gjennom alle år som stylist og menneske i et av verdens rikeste land, har jeg tilegnet meg vaner som jeg kanskje burde fått klask på lanken for, men ingenting er som litt hverdagsluksus, og dette er også en perfekt julegave til noen du er glad i, uansett hvor hvite tenner de måtte ha.

DiamonsClean får du kjøpt HER og dessuten får du 250kr i cashback ved å registrere kjøpet ditt hos Philips.

 

You May Also Like

1 Comment

  • Leif 9. desember 2017 22:11

    Veldig bra tannbørste ja!:-))

Leave a Reply