SEARCH

3 år «for sent» – men fått en smoothie-bowl addiction

3 år «for sent» – men fått en smoothie-bowl addiction

// produkter er gitt av Supernature

Tidligere i høst besøkte jeg rawfood-fantomet, yoga-instruktør, livsstilcoach, kundalini-master, Wonder Woman og nordlending; Trine Berge. Hun inviterte meg rett og slett hjem til seg selv for å gi meg en større innføring i supermat, fermentering og rawfood. Jeg har med vilje ikke postet «grønne drinker» på flere år i sosiale medier, da det flommer over av en påtrengende grønn perfeksjon, men Trine vet jeg har en svakhet for denne type næring og ville sammen med Supernature gi meg flere tips på veien. Kunne jeg motstå å få opplæring av selveste dronninga av rawfood? Eh…NEI!

Det ble noen hyggelige timer og jeg tok med meg noen oppskrifter hjem, som jeg har gjort min egen versjon på, etter at jeg kom i hus. Og jeg har nå blitt avhengig av denne frokost-smoothien under, som jeg vil dele med dere.

Den er veldig enkel og en power-house av en drink (som jeg «drikker med skje»). Jeg vil ikke gå inn på spesifikasjoner på hva alle ingrediensene gjør med kroppen. Jeg er ingen ernæringsfysiolog, og selv om alle supernatures produkter har en tydelig spesifikasjon, tenker jeg at et variert kosthold logisk nok er bra for en. Alt i balanse, som alt ellers i livet.

 

Hjemme hos Trine Berge

 

 

 

 

 

OPPSKRIFT POWER BREAKFAST SMOOTHIE BOWL

2 dl lett kokosmelk

1 ss erteprotein

1ss hampeprotein (jeg har litt mindre av både erte- og hampeproteinet, slika t smaken ikke blir FOR påtrengende og blander dem også av samme grunn)

1 ss UDO’s Choice

litt Gojibær

1 ss Lecithin

1 ss spirulina med mint & kakao (altså denne smaker som GULL)

300 g blåbær

100 gram grønnkål og/eller spinat

Litt MSM-pulver

1 banan

30 g havregryn

 

Til «topping»:

Kokos flak

Bipollen granulat

Rå kakao biter

Chia frø

Avskallede hampfrø

 

He he, jeg tenker jo fremgangsmåten er ganske enkel; du mikser alt i en blender, bortsett fra «toppingen» som du strør over. Slik får du ulike teksturer og det er deilig å spise. Enjoy!!

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply