SEARCH

Hei alle menn; her er en liten sommergave fra meg

Hei alle menn; her er en liten sommergave fra meg

//annonse

I forrige innlegg skrev jeg om en genial liten box med herreprodukter som du kan få levert hjem hvert kvartal. Det er gode produkter som du får til en brøkdel av prisen (er ikke så god på brøk, but you get the point).

 

 

Du kan nå, gjennom meg, få dette enda 25 % lavere, for én levering eller for et helt års forbruk. Jeg ser mitt snitt til å benytte meg av dette selv, og gi som gave til slekt og venner – helt perfekt!

Det du trenger å gjøre, er å gå inn på deres hjemmeside; the Man Box, og bruke koden STORM25 ved utsjekk. Enkelt og greit.

De ønsker dere alle en god sommer, noe jeg selv vil gjøre senere, når jeg endelig får tatt sommerferie om 8 dagers tid 😀

You May Also Like

Leave a Reply