SEARCH

Herreprodukter gjort enkelt

Herreprodukter gjort enkelt

//annonse

Jeg vet ikke hvor mange av dere som blir svimmel av altfor mange produkter ute på markedet? Og når du skal ha en så enkel ting som en fuktighetskrem til ansiktet og får presentert et arsenal av krukker, lovnader og store ord om hva som er best, bare opp gir opp i kampen om å finne denne fukta..?

Det er ikke alle av oss som har funnet favorittproduktene sine, selv om vi kanskje har et lojalitetsforhold til noen. Jeg er en av de som synes det er stas å teste ut nyheter, og har nå latt noen andre plukke ut produkter til meg. The Man Box er en hyggelig liten gave på døren med fem utvalgte produkter, sendt hjem en gang i kvartalet, og er en billig måte å få oppgradert den daglige groomingsrutinen din, alt gjort klart for hvert sesongskifte.

Om du er av den kresne sorten, kan du også være med å påvirke og gi feedback direkte til The Man Box og til de varemerkene som du får teste produkter fra. Det gjør du enkelt fra din profil som du oppretter HER!

 

I pakke jeg fikk nå fikk jeg L´Oreal Paris Men Expert Hydra Energetic shower Gel, Monu Vital eye gel (som koster mer enn hele pakken sammenlagt), 3 stilrene perlearmbånd fra det danske merket Lucleon, Ice hair mask total repair fra Valquer, og Evoshaves shave by touch, som jeg helt ærlig aldri ville ha testet ut om jeg ikke hadde fått det i pakken. Hvem vet; kanskje den er genial?!

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply