SEARCH

Into the Valley – festival style

Into the Valley – festival style

//invitert

Jeg ble invitert til å dra til Estonia, på festivalen «Into the Valley». Jeg hadde ingen forventninger egentlig, annet enn at jeg hadde sett bilder av det magiske området festivalen befant seg på – og området svarte til forventningene…

Jeg hadde ikke tenkt å lage noen rapport på «festival-mote», for jeg synes hele uttrykket er ganske kleint. Festival-mote er veldig «Coachella», der gjengerne føles som de har blitt trykket ut av samme pepperkakeform og pyntet med indianerfjær, vintage kimonoer og blomsterkranser, og er der mer for å synes enn for musikken. For de som kjenner meg, liker jeg ikke ferdige maler på hvordan ting skal være, og jeg oppdaget at jeg likte veldig godt å bare eksistere på en festival, der jeg ikke registrerte noe utpreget bruk av selfie-stang, oppblåste flamingoer og trutmunner. Stilen generellt var ganske spredt, men veldig frigjørende å være omringet av mennesker som ikke ga faen, men allikevel gjorde det. Dette var ikke som å være på noen av moteukene, der man bare kler seg for å bli sett, i svært dyre klær, men hadde en god blanding av praktisk fottøy, 2nd hand, goth, retro sportsinnslag, glitter og fjær. Folk var der for musikken, fellesskapet og rett og slett for å hygge seg, og føltes mer ekte enn overkuraterte «street-styles» fra moteukene. Derfor ble jeg nødt til å dokumentere noen av menneskene som virkelig var langt inni dalen.

 

You May Also Like

Leave a Reply