SEARCH

Techno- og discosommer i Estland

Techno- og discosommer i Estland

//annonse

Ferien min i år blir noe annerledes enn tidligere år; jeg tar med en av mine beste venner, danser og koreograf Tine Aspaas, og stikker til Estland«Into the Valley»-festivalen. Vanligvis ligger jeg på en strand et eller annet sted i verden på denne tiden, men i år bryter jeg noen mønstre og skal oppleve noe helt annet. Into the Valley er en housemusikk-festival, som beveger seg inn i ulike techno og discosjangre.

 

 

Festivalen starter nå på torsdag og avsluttes på søndag med 69 acts, deriblant The Black Madonna, som jeg gleder meg veeeldig til. Locationen er helt vill, og det blir faktisk beach i år også…bare ikke i horisontal posisjon. Festivalens hovedområde er nemlig på en strand ved et gammelt og forlatt fengsel, med krystallblått hav og ser ut som om gjengen fra Mad Max har laget sommersted.

 

 

Som ved tidligere år, er lineupen bredspektret og nøye satt sammen i festivalens ånd gjennom musikk, kunst, mat, drikke og teknologi. Her i Rummu, som området heter, jobbes det med lokale kunst og mat-konsepter, og jeg tenker det blir 4 intense dager – men utrolig frigjørende og problemfritt, slik festivaler skal være.

 

 

 

 

 

 

 

 

You May Also Like

Leave a Reply