SEARCH

Mobiltest

Mobiltest

//annonse

Etter å ha fått testet ut Zenfone Zoom S en stund nå, er jeg overbevist om at kameraet på denne telefonen er langt bedre enn det jeg har fått testet tidligere på andre smart phones. Det er veldig enkelt å bruke, noe jeg var skeptisk til i utgangspunktet, da jeg er vant med iPhone.

 

Det er jeg er aller mest fornøyd med med Zenfone Zoom S, er kameraet.

 

Overgangen til en ny telefon og et nytt system var litt tricky, da dette er en Android, men som alt annet er dette bare en vanesak, og nå er det lett som en plett.

 

Her kan du se hvor bra Zoom-funksjonen er, og oppløsningen på bildene.

 

Det er to ting jeg har savnet (og jeg tror jeg ikke jeg er den eneste) med min iPhone. Det er batterilevetid og mulighet for bedre bilder, og bedre bilder når det ikke er så mye lys å hente. Det har jeg fått nå, og er veldig fornøyd og kan gå en hel dag uten å bekymre meg for at telefonen skal dø, eller må bære med meg en power charger som tar ekstra mye plass.

 

Nå trenger jeg ikke å drasse med meg et ekstra kamera hele tiden.

You May Also Like

Leave a Reply