SEARCH

Standard Norge

Standard Norge

Alt er ikke bare fashion – fashion – walk – turn – pose.. Jeg jobber med mange forskjellige klienter, med mange ulike behov, som denne kampanjen for Standard Norge. Jeg elsker jobben min som stylist, og det er faktisk veldig forfriskende og ikke bukke under for press for å hele tiden ha det siste nye – men faktisk jobbe ut noe basert på klientenes behov. Disse menneskene har lagd norske standarder innen hvert sitt felt, men shooten ble ikke helt standard… Det er så hyggelig å glede mennesker å gjøre dem fornøyde – og dette ble en svært trivelig dag med fotograf Rune Bendiksen.

 

 

 

Kunde : Standard Norge
Byrå : Dinamo
AD : Øivind Kristiansen
Foto : Rune Bendiksen
Styling, hår og makeup : Storm Pedersen
Foto ass : Daniel Peralta Rasmussen og Aslak Randers-Pehrson

 

You May Also Like

Leave a Reply