SEARCH

Generasjoner av ekser går nå i graven – jeg har fått meg ny partner.

Generasjoner av ekser går nå i graven – jeg har fått meg ny partner.

//annonse

Jeg har fulgt Iphone i alle generasjoner. Jeg har benyttet meg av hele slektstreet (uten at det gjør meg til en rundbrenner) – og jeg har lekt med dem alle på måter som man egentlig burde skrive en bok om, om ikke den hadde blitt bannlyst. Men nå er det over. Det siste åndedraget er tatt av min siste partner, og begravelsen finner sted akkurat her og nå. Men jeg føler meg allikevel som en lykkelig enkemann. Jeg har nemlig (og joda, jeg kjenner meg litt som en synder – såpass human er jeg) allerede fått en ny samboer; en Android. Selv før min livspartner tar sin siste vibrering i graven har jeg funnet ”en ny venn”, som noen generasjoner over meg ville definert han som.

 

Min eks har slitt lenge. Han fikk knust skjermen sin bare to uker etter han ble født, og har på grunn av lang ventetid aldri fått den hjelpen han trengte. Han hadde heller aldri tid til å vente på ny skjerm, og ingen mulighet for å gi meg noen erstatter i mellomtiden. Såpass raus var han, og han har vært med på mye, sett mye og har vært vitne til en hel del som heldigvis forblir mellom oss to. Men det har vært tøft å betingelsesløst gi støtte til min skadede eks.

 

 

Min nye venn, ”Zenfone Zoom S” fra Asus, har kommet med store lovnader, og allerde i våre hvetebrødsdager, ser jeg endelig en lys framtid i møte. Der min eks bød på helt greie løsninger, fordi jeg ikke visste bedre, har jeg nå blitt overrasket over at verden faktisk går videre.

Min Zenfone Zoom S tilbyr meg en helt ny verden, lett plassert i hånden, med et vanvtittig kamera som innebærer optisk zoom, en lysømfintlig sensor, dybdeskarphet, en proff manuell funksjon der jeg selv kan kontrollene hvitbalanse, eksponering, ISO, lukkertid med mer, akkurat som på et systemkamera. Ikke at jeg er så kontrollerende, men vi forstår hverandre, og han ser behovene mine, og allerede behovene mine i en hektisk hverdag.

Han ser skarpt i mørket, overrasker med bokeh-effekter og gir en følelse av virkelighet med en kompetent virkelighetssensor. Han sa til meg at han var markedets beste smartphone-kamera…og jeg tror faktisk han har rett. Han klarer å holde beina mine på jorda, samtidig som jeg ikke tror dette er helt sant.

 

 

Kameraet har en 2,3 x optisk zoom og 12 x total zoom, som ikke tidligere har vært mulig for meg å finne. (De som sier størrelsen ikke har noe å si, lyver).

Her er noen av bildene jeg har tatt fra våre første dager sammen, og jeg lover mange fine bilder fremover, når vi blir enda bedre kjent. Stay tuned!

 

 

 

 

 

Om du også leter etter ny partner, er det flere single som leter etter sin bedre halvdel HER! Lykke til!

 

You May Also Like

Leave a Reply