SEARCH

Jeg selger MASSE på lørdag – her er noe av lageret

Jeg selger MASSE på lørdag – her er noe av lageret

Jeg tenkte det var på tide med å rydde opp litt i gaderoben, men trodde ikke jeg hadde nok til å stå en dag å selge sakene mine, som jeg skal nå på lørdag på Fashion Archives fra 12-17. Det viser seg at jeg har sinnsykt mye mer enn jeg trodde, og her er bittelitt av det som er tilgjengelig.

Jeg selger merker som Haider Ackerman, Vivienne Westwood, BLKDNM, Givenchy, Joyrich, Ètudes, Alpha Industries, Holzweiler, Diesel, Marios, Craig Green, Gosha Rubschinskiy, Skingraft, Jeremy Scott, Nid de Guepes, Acne, Drole de Monsieur pluss pluss pluss….

Dette er en sjanse for å få tak i one of a kind pieces, nye og sjeldne varer, samt helt normale, gode plagg….sånn før jeg ombestemmer meg igjen, ha ha.

You May Also Like

Leave a Reply