SEARCH

Jeg trodde jeg var klesløs – men «here we go again»

Jeg trodde jeg var klesløs – men «here we go again»

Foto: Nico Iliev

For et års tiden siden hadde jeg et av mine største salg noensinne, og det hjemme hos meg selv. Selv med minimert inntak, har jeg klart å fylle opp livet mitt igjen (how did that happen?!) og jeg trenger til å gjøre plass til meg selv.

Jeg merker også at jeg begynner å bli eldre, og det er faktisk litt deilig. Jeg har ikke det samme behovet for å fylle opp lagerne med rarieteter og vil heller dele garderoben min med alle dere. Derfor er dere hjertelig velkommen til «Fashion Archives» førstkommende lørdag (10. juni) mellom 12 og 17 på Kulturhuset på Youngstorget. Der skal jeg selge unike pieces, men også en mengde «vanlige» herreklær, nye og brukte, som jeg rett og slett ikke får brukt selv, da kroppen er i konstant endring.

Det blir uansett en gøy dag det er verdt å få med seg, med flere andre kjente og ukjente ansikter som skal selge fra garderobene sine – og så vil Kristina Holt spille.

Velkommen!

You May Also Like

Leave a Reply