SEARCH

Hvor mye hjelp trenger man til et slitent tryne?

Hvor mye hjelp trenger man til et slitent tryne?

// annonse

He he – vel, lar jeg idealismen snakke, så får en «værra som en er» – men det er ikke idealismen som snakker når jeg har enkle muligheter til å føle meg bedre. Det vil vi jo alle, på våre ulike nivåer.

 

Cleareyes har hjulpet meg til å holde øynene så friske og klare som mulig, og er nå tilgjengelige i norske apoteker.

 

Jeg er superhappy for å teame opp med Cleareyes, i forhold til utstillingen min her borte i New York. Er kjempetakknemmelig for støttespillerne som har gjort det mulig for meg og dra tilbake hit, og som også sørger for at jeg tar meg best mulig ut. Jeg har vært plaget meg jetlag en god del denne gangen, så slitne, røde øyne har fulgt meg disse dagene i New York. Cleareyes har nå (endelig) kommet til Norge, og er tilgjenglig i norske apoteker. De har hjulpet meg med både tørre øyne og røde øyne, slik at jeg ikke har sett ut som om jeg har røyka gress når jeg har gitt intervjuer og minglet med alle menneskene på utstillingen jeg henger i; Illustrated Man.

 

 

Det har vært en magisk opplevelse å bli brakt tilbake til New York på denne måten og New York har virkelig att meg vel imot. Utstillingen var utrolig vel gjennomført, og faktisk bedre enn forventet. Enormt oppmøte og bilder i store formater i et fantastisk galleri. Vogue, Elle og Cosmopolitan var også tilstede, samt en rekke kjente ansikter.

 

Fashion director Nick Wooster foran sitt bilde.
Queen photographer Sophy Holland sammen med en av modellene.

 

Dagene går i ett her borte og nye muligheter dukker stadig opp. Tankene har nå kommet dit at jeg kanskje rett og slett blir nødt til å flytte tilbake. Jeg kjenner at det er her jeg hører hjemme…

 

 

You May Also Like

Leave a Reply