SEARCH

Min egen utstilling i New York med et eksklusivt utvalg av tatoverte menn.

Min egen utstilling i New York med et eksklusivt utvalg av tatoverte menn.

I dag drar jeg over vannet – tilbake til byen jeg har bodd i, som jeg enda vil bo i, som gir meg liv og som nå har valgt meg som en av modellene til utstillingen Illustrated Man, skutt av Vogue-fotograf Sophy Holland.

Utstilingen åpner torsdag 4. mai, og jeg har gledet meg lenge til dette. For en motepersonlighet som kommer fra Norge, er dette utrolig stort, og jeg er i meget sterkt selskap.

 

OL-fekter Miles Chamley-Watson

 

Illustrated Man er en utstilling i stort format, med tatoverte, mannlige kjendiser, moteikoner og modeller og utforsker tatoveringskultur i USA. Blant de jeg henger ved siden av, finner vi kjente modeller som Rickie Hall, Josh Mario John (Spizoiky), Ian Elkins, Levi Stocke, Zombie Boy (som Lady Gaga gjorde kjent), OL-fekter og ansikt for NIKE; Miles Chamley-Watson, fotballspilleren Jermaine Jones og Don Benjamin. Åpningen av utstillingen hostes av legendariske Nick Wooster, som også er avbildet.

 

Nick Wooster

 

Jeg har hatt lett for å snakke meg selv ned, og jeg merker at jeg også har hatt tendenser til å gjøre det i forhold til dette. Jeg øver til stadighet på å faktisk plassere meg selv der jeg burde være, og nå er jeg i alle fall fysisk plassert sammen med den feteste gjengen, i den feteste byen, for at jeg er meg og på grunn av valg jeg har tatt. Dette er faktisk sykt fett – og veldig stort!! …og mer kommer de neste 14 dagene jeg nå er borte 😉

 

…and more, much more than this
I did it my way

You May Also Like

Leave a Reply