SEARCH

Den nye trenden; miks streetwear og klassiske plagg og unngå å se kjedelig ut – jeg forteller deg hvordan

Den nye trenden; miks streetwear og klassiske plagg og unngå å se kjedelig ut – jeg forteller deg hvordan

Foto: Mariano Garcia

I dag fikk jeg en mail fra et smykkedesignfirma. Der var spørsmålet; «ønsker du noe ikke alle andre har?». Denne «problemstillingen», om du vil, har forfulgt meg gjennom alle år, der jeg møter mennesker som vil skille seg ut, eller i alle fall ha noe som ikke alle andre har.

Jeg skjønner det svært godt, fordi det er godt å kjenne seg unik. Det gjør at man får en slags bekreftelse om at «jeg er spesiell», og alle mennesker trenger å bli bekreftet. Men samme mennesker som bruker denne frasen, er gjerne de som i utgangspunktet ikke skiller seg ut, som ikke tør skille seg ut og som vil det, eller som mener det som gjør et produkt spesielt er en liten medaljong på et armbånd, som smykkeprodusenten over ville selge meg, der det står «follow your heart».

 

Processed with VSCO with a5 preset
Foto: Mariano Garcia

 

For mange er dette «noe ikke alle andre har» og dette er i grunnen helt geit, selv om jeg personlig får helt noia, og sletta mailen idet jeg så disse «håndlagde og spesielle» smykkene. Det er greit, for vi selv avgjør hva det er som vi liker og hva som får oss til å føle oss spesielle; ingen andre. Vi har alle våre ulike grenser for hvor langt vi ønsker å dra strikken, før den fyker avgårde, sprekker eller slår rett tilbake i ansiktet på en selv.

For min egen del, liker jeg å mikse streetwear og klassiske plagg. Det har jeg alltid gjort, og synes det skaper en interessant balanse mellom gata og kontoret. Kontraster har alltid vært min største drivkraft, i det meste, og dette har Zalando snappet opp og intervjuet meg for å få mine beste triks for å få dette til å fungere. Dette er også en stor trend av året, så om du ønsker å leke litt mer med klærne dine og unngå å se ut som hvermansen, kan du lese intervjuet mitt HER.

 

Processed with VSCO with hb1 preset
Foto: Mariano Garcia

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset
Foto: Kristin Sollid

 

Alle antrekk er lånt fra Zalando:

Antrekk 1

Blazer from Harris Wharf London 3995 NOK                                                                                 Belt from Versace 3395 NOK
Shirt from Samsøe Samsøe 899 NOK
Adidas Originals track suit pants 749 NOK

Antrekk 2

Top jacket from Aplha Industries 2495 NOK                                                                               Parka underneath from Won Hundred 2695 NOK                                                                         Pants from G-­Star 1195 NOK
Boots from Diesel 3095 NOK

Antrekk 3

Bomber from Alpha Industries 2195 NOK                                                                                  Piqué shirt form Merc 749 NOK                                                                                               Training shirt from Your Turn Active 249 NOK                                                                          Adidas Originals track suit pants 699 NOK                                                                                Nike Shoes 1795 NOK                                                                                                         Stance socks 119 NOK

Antrekk 4

Jumper from Tommy Hilfiger 1695 NOK                                                                                     Pants from G-­‐star / Pharrell 1195 NOK                                                                                     Shirt from Karl Lagerfeld 949 NOK                                                                                           Boots from Diesel 3095 NOK

 

 

You May Also Like

Leave a Reply