SEARCH

Street style fra Oslo Runway

Street style fra Oslo Runway

Foto: Robert Spangle for GQ

Oslo Runway er «for lengst» ferdig og jeg har synset mye om arrangementet i ulike medier. Men det kan ikke sies nok; Oslo Runway er ekstremt profesjonellt og har i løpet av de siste sesongene blitt et viktig vindu for norsk design internasjonalt så vel som nasjonalt. Bare det at viktige street style fotografer kommer til vårt lille land og lager reportasjer for store magasiner som W, GQ og Vogue sier at vi er et interressant land å følge med på.

Jeg fikk faktisk litt sjokk da jeg kom til min første visning på OR; ALDRI før har jeg sett så mange velkledde nordmenn på ett sted, og da snakker jeg ikke om «kjedelige» aftenskjoler på kjendisfester, men faktisk velkledd, med en tanke og en personlighet bak antrekkene. Det er tydelig at det har skjedd noe med måten vi kler oss på, og at vi tør så mye, mye mer enn før….eller så er det bare jeg som begynner å dra på åra 😀

 

Processed with VSCO with a5 preset
Foto: Lars Victor Askheim / Canon

 

Processed with VSCO with a5 preset
Foto: David Nyanzi

 

Processed with VSCO with a5 preset
Foto: Lars Victor Askheim / Canon

 

1020-1
Foto: Robert Spangle for GQ

 

Jakke: La.Kawaii / Yme Universe

Lue: F5 Concept Store

Jeansjakke: Vintage Levi´s

Bukse: Vintage Levi´s

Sko: Adidas NMD / Yme Universe

Solbriller: Komono

Kjede: Jeg lagde det selv for visningen til Moods of Norway

You May Also Like

Leave a Reply