SEARCH

Put a pope in it

Put a pope in it

Foto: Tuan-Nam Tran / @maximilien_tr

Da jeg skulle kle meg opp til Dior, under Paris Fashion Week, var jeg ikke kjempegodt forberedt, og hadde svært dårlig tid. Det endte opp med at jeg følte meg som en av småguttene til paven, som ble ringt etter med en liten håndbjelle for å bringe småkaker og vin til vårherre… Jeg hadde egentlig ikke noe valg, annet enn å trave avsted for å ikke gjøre skam på vatikanet. I farten glemte jeg småkakene, og vinen tror jeg at jeg drakk opp selv, men det var allikevel gøy å «showcase» norsk design i motehovedstaden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a5 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a5 preset

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with a5 preset

 

Poncho: Le Ju / @leju_official

Bukse: Mark Lewis Barbero / @marklewisbarbero

Skjorte: Ann Demeulemeester

Sko: Roberto Cavalli / Zalando

Briller: Komono

You May Also Like

Leave a Reply