SEARCH

Interiørdesigner for et hotell i Tyskland

Interiørdesigner for et hotell i Tyskland

Eller… slike titler som ikke er beskyttede, skal jeg være veldig forsiktig med i respekt for andre som har levd av ulike profesjoner i en veldig lang tid. Jeg blir selv svært frustrert over mennesker som benytter seg av titler som stylist, makeupartist, forfatter, danser, koreograf, skuespiller, modell etc. etc, uten å ha levd av dette og ikke har dette som profesjon. Det er noe respektløst over det hele og ovenfor de som har viet så mye av sin tid og energi til akkurat deres egne yrker.

Jeg har selv blitt benyttet som skuespiller, men jeg ER ikke skuespiller. Jeg har blitt benyttet som modell, men jeg ER ikke modell, jeg har skrevet noen avsnitt i en bok men jeg ER ikke forfatter, jeg har koreografert til ulike forestillinger og motevisninger, men jeg ER ikke koreograf og selv om jeg til og med er utdannet danser, ER jeg ingen danser. Jeg var morsom også en gang, tror jeg, men jeg er ingen komiker og jeg går heller ikke med de populære Trasher-t-skjortene, fordi det tilhører en kultur jeg ikke har vokst opp med. Det handler vel bare om respekt for andre og andres sfære.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 

Nå er jeg på vei til Hamburg. Der har jeg fått et ærefult oppdrag; jeg skal innrede et hotell. Et helt HOTELL?! Jeg sitter på flyplassen nå, veldig, veldig spent i stor ærefrykt for dette. Jeg ”gledegruer” meg, fordi jeg VIL levere. En slik ”nærvøsitet”, har egentlig alltid skjerpet sansene mine, men i starten er det et skummelt rom å gå inn i. Når jeg jobber med kreative prosjekter, legger jeg en del av sjela mi i dem. Det er både bra og dårlig. Bra fordi jeg håper og tror det ligger sjel i arbeidene mine, og dårlig fordi jeg blir ganske sliten etter en slik følelsesmessig utblåsning.

Men uansett hvor sliten, er det en utrolig opplevelse å se et ferdig resultat (selv om jeg alltid ser noe som kunne vært gjort bedre). Kravet mitt til perfeksjon er vel også noe som sliter, men jeg ønsker å levere på det høyeste nivå ut fra hva jeg kan få til med de budsjettene som er lagt. Et lavt budsjett gir meg større utfordringer, men det er også der kreativiteten får bevist sitt. Det gjelder på alle områder der jeg jobber kreativt, være seg klær, hår, makeup, interiør etc.

Det er på mange måter svært modig å kaste seg ut i kreative prosjekter, fordi man ikke vet hvor det ender (selv om man egentlig vet), og om man leverer en dårlig jobb, har man ikke jobb mer. Det er slik man ganske flåsete sier på ”Top Model”, fordi man ikke har noe annet å si; ”det er en tøff bransje ute der, og dere MÅ gi alt”. Vel, det er jo også sant, og jeg skal gjøre mitt beste.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

 

Jeg er utrolig glad for den tilliten jeg har fått til dette prosjektet, og at jeg får lov til å jobbe nå med noe jeg elsker; interiør. Ny utfordring og ny mulighet…og kanskje en større grunn til å besøke Hamburg i fremtiden, og hvem vet; kanskje det ligger flere innredningsprosjekter og venter. Men jeg ER ingen interiørdesigner….enda.

 

Jakke: Ètudes

Strikk: Mark Lewis Barbero

Strømper: Mardou & Dean

Sko: Adidas / Yme Universe

Solbriller: Komono

Skjerf: Gosha Rubschinkiy / Yme Universe

You May Also Like

Leave a Reply