SEARCH

Bitch stole my jacket

Bitch stole my jacket

Foto: @Mr_Blouchiano

«Imitation is the sincerest form of flattery», sa Oscar Wilde – og jeg er i grunnen veldig enig. Under Paris Fashion Week i høst, hadde jeg malt et statement på en BLKDNM biker jakke, fordi jeg ville demonstrere mitt synspunkt på presidentvalget i USA. Jeg skulle gjerne gjort det på en annen måte, som verken nevnte navnet til presidentkandidaten, og som var litt mer «classy». Jeg liker ikke snakke stygt om mennesker, men dette var et særtilfelle, og budskapet måtte være enkelt og tydelig nok for å bli «hørt» på svært kort tid.

 

2-5
Jeg ble informert at noen hadde kopiert jakken min, og lager den nå på bestilling.

 

Jakken har spredd seg i utrolige mange medier, og nå ble jeg informert om at noen har «kopiert» jakken – og den er nå for salg. Først ble jeg veldig sjokkert over at noen hadde vært så «kreative» (ja – det kan sies med et ironisk toneleie) og kopiert utsagnet på en skinnjakke – med samme font….men det finnes hundredevis av «Fuck Trump» merchandise ute i verden, så jeg er vel ikke helt original jeg heller.

Men jeg synes dette er ganske morsomt, og ja; «flattered», så om du også ønsker å bevege deg rundt med et slikt statement på ryggen, kan du følge @opaquejackets på Instagram og få din egen customized skinnjakke (som jeg forøvrig synes er mye kulere) 🙂

 

2-6

 

You May Also Like

Leave a Reply