SEARCH

Ny stylingjobb, og en nesten umulig én

Ny stylingjobb, og en nesten umulig én

For litt siden fikk jeg en jobb fra reklamebyrået McCann med fotograf Rune Bendiksen. De skulle gjøre årets julekampanje for Ruter, og selve kampanjen hørtes veldig morsom ut å style, så jeg sa ja.

De ville ha en julenisse, prinsesse Gulltopp fra «Reisen til Julestjernen» og Askepott fra «Tre nøtter til Askepott», for å få fram de gode minnene mange av oss har fra jula. Joooooda – det skal da gå, tenkte jeg. Alt går jo…

Men det skulle vise seg at det ikke var så lett. Julenissen var grei, men HVOR i all verden finner man kjolen til Askepott, som ikke bare er en vanlig penkjole og HVOR har prinsesse Gulltopp gjemt seg? Jeg var overalt for å finne tak i en blå penkjole til et lite barn, men merkelig nok var det INGEN blå penkjoler for barn i hele Oslo og ikke noe som lignet på Askepott. Ingne av kostymelagerne hadde noe, Standard hadde ikke, ball- og brudekjolebutikker hadde ikke, så i all frustrasjon ble jeg nødt til å sy kjolen selv, kvelden før kampanjen skulle skytes.

En smule presset, uten noen mønster og heller ingen størrelse å forholde meg til, var jeg bare nødt til å ta en sjanse. Jeg er ingen «sømmerske», men har jobbet så mye med styling, at jeg får bare bruke ren logikk og tenke hva som faktisk vil fungere.

Heldigvis har jeg en kompis som allerede hadde sydd Askepott-kostymet fra tidligere, men Gulltopp ble tråklet sammen i «full panikk» for at dette skulle funke.

Da jeg fikk se resultatet, ble jeg veldig stolt, for dette var nesten en umulig oppgave å gjennomføre.Utstyret mitt ble også ødelagt under shooten, altså stemaeren…og krølltanga funka ikke som den skulle, men man finner alltid en måte å løse problemer som dukker opp underveis. «Alt går» 😉

2-22

 

2-24

 

Foto: Rune Bendiksen

Styling, hår og makeup: Storm Pedersen

 

You May Also Like

2 Comments

  • Leif 14. desember 2016 11:59

    Ble jo kjempebra!<3

Leave a Reply