SEARCH

Nakenmodell, truseproblemer og lansering av tjukktissen

Nakenmodell, truseproblemer og lansering av tjukktissen

Problemene står i kø for Ilandslaget. Storm Pedersen har gått ned 5 kilo på 16 dager for å stille som ”nakenmodell” for en shoot i Stockholm.. Han liker ikke ikke å bli for tynn, men innbiller seg at man ser større ut på bilder om muskler og blodårer synes, og har dermed skrapet vann og fett av kroppen for å tørre å kle av seg klærne foran hele Norden.

briefs
Hadde du skufla disse ut av soverommet fordi de har truse på?

 

Jannecke Weeden vil innføre ordet rassmig i stedet for diaré, fordi det er et mer behagelig å både si og lytte på, for å forklare en event sykedag fra jobben. Hun har også kastet menn ut av soverommet fordi de har truser på, som for øvrig begge ilandslagsmedlemmer er enige om at det er et av de ekleste ordene i norsk vokabular.

Ellers fortsetter praten om underliv, annet liv, nye ord og nye toalettopplevelser.

Hør på den nye sendingen HER!

You May Also Like

Leave a Reply