SEARCH

Hvorfor har ikke alle bedrifter dempedass??

Hvorfor har ikke alle bedrifter dempedass??

Ja…det lurer vi faktisk på i denne siste episoden av ilandslaget! Det burde være en menneskerett med dempedass, og som du kan se på bildet over, sitter det en frustrert, liten asiat og lurer på akkurat det samme. Det er som vanlig de store problemene vi tar opp i podcasten vår hver tirsdag, og vi starter rett og slett med litt ordentlig skitprat, som egentlig burde vært sponset av Lambi, for å mykt og behagelig tørke opp etter våre etterhvert ganske skitne munner.

Videre har vi funnet opp lenedass, kosedass og stresslessdass, noe som Porsgrunn porselen burde ta tak i for ekstra komfort på arbeidsplassen.

Storm tar sitt oppgjør med de fisefine unge vestkantsguttene som jobber på Joe & the Juice, som er så treige at de stengte kassen etter hans siste besøk, fordi de ikke klarte å levere mat til gjestene…det var tross alt bare to på jobb og 5 personer i rommet… Det irriterer enkelte medlemmer av ilandslaget noe voldsomt og da får Jannecke en ny idé til et «søsterkonsept» av denne etterhvert svært så klebrige lunchkjeden… Hør på nye store ilandsproblemer HER!

 

You May Also Like

Leave a Reply