SEARCH

I-landslaget er tilbake med sesong 2

I-landslaget er tilbake med sesong 2

Ilandslaget kom seg gjennom sesong 1, og har etter laaaang sommerferie og enorm respons fra dere lyttere, klamret oss fast til mikrofonene igjen med en drøss av nye problemer.

Jannecke erklærer hostefri sesong, men vi har egentlig ikke tid til å hoste heller, for vi har gjennom sommersesongen klart å pådra oss såpass mange problemer at det er like før vi ber Pfizer sponse hele sesongen.

For å stake opp nye tider, lager vi også nye, ekle ord, ved å sette sammen to helt vanlige – til noe helt nytt. Innovative der altså, og Frp får passet påskrevet med en forklaring på forkortelsen av deres tre konsonanter.

Ellers blir turisttær, navlepikker og selvsagt vår gjenganger Lan Marie Berg problemer drøftet lettfattet og frustrerende. Sistnevnte har nærmest blitt et synonym på alle våre hverdagsproblemer, da hun har forårsaket altfor mange tullete hindre i vårt hverdagsliv, så ja: vi gir henne skylda for alt fram til hun er fordampet fra sin posisjon.

Håper dere vil følge oss videre denne sesongen. Vi vil gjerne at dere skal føle dere ikke er de eneste med de største eksistensielle problemene vi har, nemlig i-landsproblemer, og alt kan høres på itunes og HER.

You May Also Like

Leave a Reply