SEARCH

Lavere fettprosent gjorde meg nysgjerrig på botox

Lavere fettprosent gjorde meg nysgjerrig på botox

Jeg har alltid vært «motstander» av botox, og jeg synes man skal verdsette det man har fått fra naturens side. Dette er en veldig idealistisk tankegang og muligens utopi slik vi lever. Selv med slike tanker som jeg prøver å leve etter selv, innser jeg at jeg nok er mer forfengelig enn jeg trodde. Tider endrer seg, og i takt med tiden går naturen sin gang med oss hengende på slep – «fighting gravity».

Men man trenger ikke lage det til noe større enn det er. Vi er alle opptatte av å se bra ut, og med alt i moderasjon besitter vi nå ulike metoder for å gjøre oss LITT penere, ganske så naturlig, uten å nødvendigvis gi det for mye fokus.

Etter mye trening, har fettprosenten på kroppen min gått ned. Det medfører også at rynker blir synligere og at ansiktet ser eldre ut. Vil jeg det? Nei, jeg har jo ikke så lyst til det. Vil jeg ta botox? Nei, jeg har jo ikke så lyst til det heller. Vil jeg øke i fettprosent, og få tilsvarende større mage? Nei, jeg vil jo egentlig ikke det heller (selv om jeg synes litt mage på menn, er veldig hot).

Processed with VSCO with hb1 preset
Her er rynkene mine rundt øynene før botox-behandlingen.

Men nå har jeg droppet «all» idealistisk tankegang, og gitt botox en sjanse. Jeg har til og med gitt Restylane en sjanse, på enkelte områder i ansiktet som har manglet volum på grunn av treningen og mindre fett på kroppen. (Restylane er altså en filler, som fyller ut områder som «trenger» volum).

For en litt nervøs «botox-hater» ville jeg ha en av de beste innen faget, Silje AustnesBeths Medispa, fordi jeg ønsket et naturlig resultat – og ikke overjustere ansiktet i så stor grad at det ser ut som jeg skal eksplodere hvert sekund. Silje er respektert innen faget, ærlig og dyktig og vi startet gradvis for å se hvordan ansiktet og rynkene reagerte og for ikke å justere for mye…og jaggu; etter et par uker begynte jeg å se forskjell, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg likte det jeg så.

Jeg liker egentlig rynkene mine, men bare ikke alle sammen. Jeg synes rynker på menn er ganske pent, fordi det er maskulint og helt naturlig, men jeg vil ikke se gamlere ut enn jeg er, og på grunn av treningen, har jeg gått raskere mot 40 enn nødvendig. Det er ikke noe big deal egentlig, men jeg har faktisk begynt å like botox og restylane, men det må utføres av noen som skjønner et herreansikt, og skjønne nyansene av hva som er for mye og at resultatet alltid må være naturlig.

Processed with VSCO with hb1 preset
Etter

Ansiktet mitt er fullt bevegbart og jeg har ikke gjort noe med rynkene i pannen. Botox har altså ikke lammet hverken blikk eller smil. Det er ingen som har visst at jeg har gjort dette, men ironisk nok har folk kommentert at jeg ser litt mer våken og uthvilt ut (på tross av mye jobb). Så for meg har dette funket ganske så bra, og om jeg får spørsmålet om jeg vil gjøre det igjen, er det sikkert noen med samme idealistiske tankegang som meg selv, som blir skuffet, men svaret er definitivt JA!

Denne behandlingen er gitt av av Beths Medispa.

 

You May Also Like

2 Comments

  • Pippilotta 29. august 2016 22:36

    Du mener sikkert UTOPI og ELDRE, ikke «eutopi» og «gamlere»….
    Skjerpings mister ?

    • Storm Pedersen 29. august 2016 22:39

      He he, takker! Av og til går det litt fort i svingene 😀

Leave a Reply