SEARCH

Jeg skal til Tyrkia

Jeg skal til Tyrkia

Foto: Heidi Kierulf

Joda – og jeg ble like skremt selv etter de siste hendelsene… Men jeg er ikke redd – det kan jeg ikke være. Jeg tror at det du fokuserer mest på, det vil skje, og akkurat nå fokuserer jeg på late dager på stranden med mine venner, en kald drink og saltvann på kroppen. Det er akkurat det jeg trenger!

Denne sesongen har vært helt villt intens, noe som flere rundt meg har fått kjenne på. Jeg har nesten ikke hatt tid til å se meg selv i speilet, og mac´en min har fått gjennom så hardt med jobb at han responderer som om han har vært gnidd inn med tyggis.

På kort tid har jeg vært i flere land, samtidig som jeg har hatt mange prosjekter her i Norge, der jeg i enhver sammenheng har stått og koordinert mellom alle ballene som har fløyet til værs. I natt toppet det seg med et siste oppdrag, der jeg ikke var i seng før litt over 04.00, men nok en gang allikevel måtte opp rett etter hanen skulle ha galt, for å rekke å sjonglere de ballene som er igjen rett før ferien.

Men nå er det snart over…jeg håper å få sove noen timer, slik at jeg kan samle krefter til nok en gang å rekke og bli ferdig med det resterende, før flyet tar av med mine to vakre venner. Hele det siste halvåret har bestått i å rekke ting, eller; hele livet mitt har bestått i å rekke ting, og det kjenner og vet jeg at ikke er bra. Derfor har jeg bestemt meg for å ikke rekke noen verdens ting de nærmeste dagene. Jeg vil ikke rekke å legge ut innlegg, jeg vil ikke rekke å tenke på deadlines på artikler, bilder som skal justeres, møter og avtaler, photoshoots, tilbakelevering eller innhenting av klær, mailer som skal besvares og skrives, planlegging av alle mine nye prosjekter, podcast, trening og alt det andre som opptar hvert bidige minutt i mitt liv.

The Daily Influencer tar herved ferie – fordi det er sunt og fordi jeg også vil ha en ferie, selv om jeg ikke har ferie eller feriepenger som andre ansatte. Men jeg tar det fordi jeg føler jeg fortjener det og trenger å la hodet hvile litt før en ny sesong starter. Der er det allerede store og gøye prosjekter som venter – og da vil jeg være klar, uten poser under øynene og et litt hult blikk.

Ha en strålende sommer alle sammen!

You May Also Like

Leave a Reply