SEARCH

Klestabber på trening

Klestabber på trening

Jeg ble nylig spurt av en journalist om de største klestabbene til gutter og jenter på treningsstudioet. Jeg ble litt matt over spørsmålet, for jeg er drit lei av at vi går og jakter på feilene til hverandre. Skal vi til og med gjøre det på et sted ikke alle har det beste forholdet til i utgangspunktet – der ikke bare sunnhet og selvtillit blir stimulert, men også kroppshat og misnøye dyrkes. Skjønner at det kan være «god underholdning», men det stopper lenge før det blir underholdning for meg.

Jeg ble litt paff over spørsmålet bare, litt på grunn av min egen reaksjon, for jeg har ikke lagt merke til hva noen på mine treningsstudioer har på seg. Det spiller ikke så stor rolle! Jeg trener på Magnat Performance Center på Skøyen som er svært opptatt av funksjon, og det er nok derfor fokuset ligger på teknikk og kvalitet framfor hva den enkelte har på seg (om det ikke fremmer teknikken).

Det er ikke lett for alle å komme seg til et treningsstudio i utgangspunktet, og når de først har klart det, så bør de ikke føle noe press på å prestere på «motefronten» der også, langt mindre føle at de gjør noe feil. Jeg trener selv i «gamle filler» fra H&M, jeg er ikke fargekoordinert, og treneren min har bemerket at jeg ikke alltid har like sokker på. Men verden går da ikke under av den grunn, iallefall ikke min – jeg blir både sunnere og sterkere, selv i tøy som hverken er teknisk, ikke har noen kompresjonseffekt eller er det siste innenfor løpetights.

Jeg prøver alltid å se noe positivt ved andre, og jeg tror det har gjort verden litt lettere for enkelte. Om flere kunne gjøre det samme, iallefall media, så hadde man iallefall vært ett steg i positiv retning framfor å ende opp på chartertur til et land spesialisert i å være best på å finne feil.

You May Also Like

6 Comments

 • Ingeborg Senneset 12. april 2016 14:00

  Dette likte jeg!

  • Storm Pedersen 12. april 2016 18:54

   Takk – takk! Bare viktig at vi retter fokuset på der fokuset bør være 🙂

 • Kristine Davin Vik 12. april 2016 14:13

  Veldig enig 🙂 Har selv følt at jeg går i litt feil klær, da jeg går for litt baggy joggebukse og løse t-skjorter, mens andre kvinner som oftest går i tights og stram trøye. Men hver sin smak, selvfølgelig.

  • Storm Pedersen 12. april 2016 18:53

   Hver sin smak absolutt – og slik bør det bare være. Vi trenger ikke være utstillingsdukker til enhver tid – og IALLEFALL IKKE på trening 😉

 • spetsflickan 12. april 2016 19:34

  Helt enig!

Leave a Reply